(Online) Administratie

We bieden deskundigheid, kwaliteit en aantrekkelijke tarieven

Online-mogelijkheden (Twinfield)

Wij verzorgen uw administratie online en u kijkt met ons mee.

De complete administratie verzorgen wij voor u. Hierbij heeft u zelf op elk gewenst moment en vanaf elke locatie, inzage in uw eigen cijfers zonder ons eerst te hoeven bellen of mailen. U bent niet afhankelijk van het tijdstip waarop wij bereikbaar zijn of wij aan u rapporteren.

U verzorgt uw administratie online, wij controleren en doen de belasting aangifte

Hierbij werken wij samen om tot het beste resultaat te komen. U doet uw administratie zover u dat wenst en wij doen de rest.

Wij verzorgen uw administratie en rapporteren periodiek aan u.

De complete administratie wordt door ons verzorgd. Dit is de van oudsher gebruikelijke optie, waarbij wij periodiek aan u rapporteren en u ons belt, mailt of appt als u nadere informatie wilt.

Op uw locatie

Wij verzorgen uw administratie op uw locatie in uw eigen financieel pakket.

Ook is het mogelijk dat wij uw administratie bij u aan huis of op uw kantoor doen met een financieel pakket van uw keuze welke u op uw computer heeft staan. Hierbij heeft u geen werk met gegevensverstrekking aan ons. Al uw gegevens blijven bij u en wij verwerken die op uw locatie. Eventuele vragen kunnen meteen beantwoord worden en ook hier heeft u op elk moment inzage in uw eigen gegevens. Ook bij deze optie is het mogelijk dat u (deels) zelf uw administratie verzorgt en wij die controleren en de aangiftes doen. Uw pakketkeuze kan zowel een computergebonden pakket als een online pakket zijn.


Rob Haest

Consultant H&P Adviesbureau, HR-management and Legal Services

Ik heb mijn eerste ervaring met Marjo. Zelf heb ik een adviesbureau in sociale zekerheid en weet hoe belangrijk het is om waarde voor geld te leveren. Marjo heeft voor mij de jaarrekening gemaakt en deze inspanning valt zondermeer te kwalificeren als uitmuntend vakmanschap, servicegericht en punctueel in haar afspraken. Kortom een business-partner waar ik graag mee verder wil.

Robert Van Mourik

Directeur Intergas Holding

Marjo is een professionele financiele dienstverlener die goed aanvoelt wat de opdrachtgever wenst. Zij verricht de werkzaamheden op eigen initiatief en houdt goed bij wat er op welk moment dient te gebeuren. Als opdrachtgever heb je er nauwelijks omkijken naar. Wetend dat belangrijke aspecten van de bedrijfsvoering in goede handen zijn geeft dat rust.